Ledige stillinger

Vi slår oss i sammen med Blu Electro!

Vi blir i løpet av andre kvartal en del av Blu Electro AS. Dagens Elverket vil videreutvikles som egen avdeling i Blu Electro. Avd. Elverket skal satses på og trenger å styrkes både administrativt, og ved å ansette flere elektrikere. Vi søker etter medarbeidere som ønsker bli med å bygge videre på det som er skapt i begge selskaper.

Vi er derfor på jakt etter personer som liker å omgås både kunder og kollegaer, som er løsningsorientert, og liker å levere over kundenes forventninger!

Vi er allsidige, tar oppdrag for både privat og næringskunder, små og store jobber. Er du nysgjerrig på nye løsninger, det grønne skiftet og ny teknologi, vil vi være den rette arbeidsgiveren for deg.

VI SØKER AVDELINGSLEDER!

Som Avdelingsleder Elverket vil du få ansvar for den daglige drift av avdelingen, samt medvirkende til et meget godt samspill i ledergruppen og blant alle på kontoret.

Du vil få både resultatansvar, personalansvar og utviklingsansvar, samtidig som du skal bidra til å videreutvikle en enestående kultur i selskapet.

VI SØKER ELEKTRIKERE!

Er du glad i faget ditt og opptatt av å skape resultater og gode kundeopplevelser? Da vil du trives hos oss!

Vi tilbyr spennende og varierte jobber i et uformelt, trivelig og godt arbeidsmiljø.

VI KAN TILBY:

SØKNAD:

Søknaden sendes til Terje Egeland: terje@bluelectro.no

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 480 07 300 om du har noen spørsmål.

Vi behandler søknader fortløpende.

KVALIFIKASJONER AVDELINGSLEDER:

KVALIFIKASJONER ELEKTRIKER:

Noe erfaring som elektromontør er ønskelig, men nyutdannede kan også søke.